14:14, 20 травня 2020 р.
«Кіт Пірат, ароматна кава та авторські рецепти млинців»: у чому секрет успіху кав’ярні «Блин не комом»?
В період карантину більшість броварських підприємців опинились в економічній пастці. Аби підтримати бізнес нашого міста, сайт 4594.com.ua вирішив розповісти своїм читачам про цікаві та корисні проекти, а також познайомити вас з їх керівниками. Сьогодні поговоримо із засновницею кав’ярні «Блин не комом», яка подарувала нашому місту найсмачніші млинці!
Чому в якості фірмової страви вирішили обрати саме млинці? Можливо, розглядалися інші варіанти?
- Насправді, спочатку ми дійсно розглядали ідею звичайної кав’ярні. Але після моніторингу ринку я зрозуміла, що в нашому місті достатньо багато цікавих кав’ярень, та всі вони пропонують лише каву на винос. Можливо, через те, що я дуже люблю млинці, і в нашій сім’ї їх часто готують, я вирішила: а чому б і ні? Адже в місті немає закладів такого формату, ми будемо першими. Тим більше, що млинці – така страва, якою запросто можна і поснідати, і пообідати, і повечеряти.
Як народилася ідея зробити «лицем» вашого закладу кота?
- Це окрема історія. У вільний від роботи час я займаюся волонтерством. Ми доволі часто рятуємо котиків з різних дивнихситуацій і намагаємось знайти їм дім. Саме таким чином у мене з’явився кіт на прізвисько Пірат. І я з самого початку розуміла, що в дизайні нашого закладу обов’язково буде присутній котик, а так як це моє кохане руде створіння, я відправила його фото дизайнерам і вони створили мультяшного героя, який і став «лицем» нашого закладу.
Скільки видів млинців зараз у вашому меню? Ідеї для рецептів шукали в кулінарних книгах, чи розробляли свої – ексклюзивні?
- Рецепт тіста обирали методом спроб і помилок. Загалом на виведення тієї самої ідеальної формули пішло близько місяця.
Що стосується начинок для млинців, то у нас їх близько 15. Починаючи від «класичних» поєднань, на кшталт нутелла-банан, згущеного молока або твердого сиру, і закінчуючи авторськими начинками, які є лише у нас, і користуються великим попитом серед відвідувачів.
Які млинці ви вважаєте своєю візитівкою? Що рекомендуєте своїм гостям спробувати в першу чергу?
- У нас є меню, по якому ми працюємо завжди, і ще два доповнення – літнє та осіннє меню, розроблені окремо по сезонам. Звичайно, є «топові» млинці, які наші гості полюбляють найбільше. Окрім класичних начинок: нутелла+банан або нутелла+полуниця, до цього списку входять млинці з баварською сосискою, сиром чеддер та соусом на вибір. Смак дуже незвичайний і «заходить» багатьом гостям. Від себе дуже рекомендую млинець з морозивом та ягодами. Дуже смачний, літній варіант. А діти від нього взагалі у захваті!)
Як карантин вплинув на роботу «Блин не комом»?
- Ми не працювали в карантин ані стаціонарно, ані на доставці. Було прийнято рішення, що доцільніше - перечекати цей період і взяти паузу.
Чи довелось вам змінити цінову політику у зв’язку з нинішньою кризою? Чи, навпаки – діють спеціальні пропозиції та акції?
- Ціни ми не піднімали, все залишилось на тому ж рівні, що й до карантину. У нас достатньо лояльні ціни, а що стосується акцій, то постійні клієнти можуть скористатися спеціальною пропозицією – сьома кава – у подарунок.
Адреса: м. Бровари, вул..Короленка, 47.
Телефон: (063) 188 0108.
Графік роботи:
Пн-Пт з 8:00 до 20:00
Сб-Нд з 9:00 до 20:00
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Українські чиновники проходять навчання з розслідування злочинів у сфері криптовалют
Новини компаній
15:00
Вчора
20:04
12 грудня
19:30
12 грудня
15:59
12 грудня
16:47
10 грудня
ТОП новини
Оголошення
15:58, 5 грудня
1
19:16, 5 грудня
08:02, 10 грудня
00:16, 11 грудня
live comments feed...