Кулінарія
15:14, 15 грудня 2017 р.
Чим корисні мандарини?
Кулінарія
Мандарини - один з найголовніших атрибутів Нового року. Окрім того, що мандарини полюбляють майже всі люди в світі, вони ще є і дуже корисними.
Мандарини - володарі багатьох корисних якостей і цілющих властивостей, здатних боротися з багатьма серйозними захворюваннями.
Ці цитрусові наповнені необхідними для здоров'я речовинами, у вигляді каротину, аскорбінової кислоти, вітаміну C і B6, заліза, кальцію, магнію, калію, фосфору і багатьох інших корисних мікроелементів.
- Мандарини можуть служити прекрасним перекусом для тих, хто худне, так як в 100 г фруктів міститься близько 50 кал.
- Завдяки вмісту в плодах вітамінів C, цей фрукт протистоїть утворенню ракових пухлин. Значно зміцнюється імунітет, і посилюється захист організму від сезонних захворювань. Сік мандарина може стати прекрасною профілактикою ракового захворювання печінки.
- Плодами мандарина (за допомогою білих волокон на часточках) проводиться очищення судинної системи від зайвих холестеринових сполук. Завдяки цій властивості, всі хто харчується мандаринами, підтримують здоров'я в серцевої і судинної системи.
- Ці цитрусові здатні значно знижувати глюкозовміст в кров'яному потоці, тому можна уникнути захворювання на діабет у другому типі.
- За допомогою вітамінів A, що містяться в плодах мандарина, настає поліпшення зору.
На переконання медиків, мандарини несуть величезну користь здоров'ю, попереджаючи ожиріння, заспокоюючи нервову систему і надаючи велику фортецю зубам і кісткам. Тому, скоріше біжить до магазинів, створювати собі новорічний настрій та корисно впливати на свій організм.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Українські чиновники проходять навчання з розслідування злочинів у сфері криптовалют
Новини компаній
15:00
13 грудня
20:04
12 грудня
19:30
12 грудня
15:59
12 грудня
16:47
10 грудня
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...